2015

Textil Design Skolan har blivit auktoriserad av Nacka kommun för att bedriva gymnasial vuxenutbildning.

Därmed så kan Textil Design Skolan fortsätta att bedriva mode textil design utbildningen från Sandviken med möjlighetet för elever från hela Sverige. Men elever från andra kommuner än Nacka kommun som väljer skolan kommer endast att godkännas om elevens hemkommun svarar för elevens utbildningskostnader.

Vi tackar Nacka kommun  för förtroendet samt vi är mycket glada för att ha blivit auktoriserade hos Nacka kommun.

I Nacka kommun håller även centret för svenska modebranschen på att byggas upp vilket gör samarbete mellan Nacka kommun och Textil Design Skolan naturligt.

Det finns fortfarande några platser kvar till Mode Textil Design utbildningen som börjar den 12 januari 2014.

Skicka in din ansökan till info@textildesignskolan.com

Läs om Textil Design Skolan, tidigare elever, och utbildningen i media:

Textil Design Skolan i media:
Gav upp pensionärslivet för att bli entreprenör, Affärer
Glada elever vid skolstart, Textil-designskolan redan succe, Annonsbladet (sida 27)
Klart med ny skola in Sandviken, Gefle Dagblad
Klart med ny design skola, Arbetarbladet
Textilutbildning i Sandviken igen, Gefle Dagblad
Ny skola i Sandviken, Annonsbladet (sida 28)
"Startar egen skola" , Arbetarbladet

Tidigare elever i media som har gått utbildningen
"Cecilia Rörby, vinnare av årets guldbaggen för bästa kostym 2015", Arbetarbladet