2014

Det finns fortfarande några platser kvar till Mode Textil Design utbildningen som börjar den 12 januari 2014.

Skicka in din ansökan till info@textildesignskolan.com

Läs mer om elevutställningen i Sandvikens konsthall. Elevutställningen är ett samarbete mellan Textil Design Skolan och Västerbergs Folkhögskola!

Nu är möjligt att söka till Mode Textil Design utbildningen i Sandviken som börjar den 12 januari 2015..

Nu är det möjligt att söka till fortsättningsutbildningen för Mode Textil Design i Sandviken (termin tre som är öppet för nuvarande elever och andra elever med motsvarande utbildning) som börjar den 12 januari:

Läs om Textil Design Skolan, tidigare elever, och utbildningen i media:

Textil Design Skolan i media:
Gav upp pensionärslivet för att bli entreprenör, Affärer
Glada elever vid skolstart, Textil-designskolan redan succe, Annonsbladet (sida 27)
Klart med ny skola in Sandviken, Gefle Dagblad
Klart med ny design skola, Arbetarbladet
Textilutbildning i Sandviken igen, Gefle Dagblad
Ny skola i Sandviken, Annonsbladet (sida 28)
"Startar egen skola" , Arbetarbladet

Tidigare elever i media som har gått utbildningen